SERVICE

Service: dienstverlening op maat

  • veiligheidsinspecties
  • preventief onderhoud
  • gebruikersopleiding
  • telefonisch support
  • reparaties op locatie of bij ons Service Station in Huizen
  • levering onderdelen

De dienstverlening van Kwak hoogwerkers bestaat uit service ook na aanschaf van de Ruthmann hoogwerker.

Dit betekent dat wij de verplichte veiligheidsinspecties verzorgen van de hoogwerker, minimaal 1x per jaar. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Het veilige werken op hoogte begint bij het werken met een veilig inzetbare machine. Ons inspectie-protocol is hier dan ook op afgestemd. De richtlijnen die wij volgen zijn de controlepunten en de gedegen methodiek van hoogwerkerfabrikant Ruthmann zelf. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd en geschoold personeel.

Bij de periodieke veiligheidsinspectie wordt standaard klein onderhoud uitgevoerd.

Zo zorgen wij dat de hoogwerker blijft voldoen aan het oorspronkelijke kwaliteitsniveau.

Een groot voordeel voor de hoogwerker bediener is het volgen van onze gebruikersopleiding. Door hiervan gebruik te maken kan -indien er vragen zijn over het functioneren van de hoogwerker - via telefonisch support de bediener vaak direct al weer verder met de werkzaamheden.

Ook in geval van storingmeldingen, kan via het diagnose informatie systeem, een snelle en adequate service worden verleend. Hier werkt Ruthmann al jaren mee, en dit systeem wordt verder doorontwikkeld.

De kostenloze gebruikersopleiding wordt gegeven bij de opleveringsdag van de nieuwe hoogwerker. Ook gedurende de gebruiksfase is er een mogelijkheid nieuw personeel deze gebruiksopleiding te laten volgen.

Reparaties, revisies, technische opname’s aan hoogwerkers kunnen op locatie of bij ons Service Station in Huizen worden uitgevoerd. Om de Ruthmann hoogwerker op kwaliteitsniveau te houden adviseren wij de originele fabrieksonderdelen te blijven gebruiken.

Voor alle vragen rondom het technische support van de Ruthmann hoogwerker kunt u contact opnemen met onze
Serviceafdeling +31(0)35 5242244

Kwak Hoogwerker Centrum B.V.
Kaap Hoornstroom 8
Postbus 224
1270 AE HUIZEN

Voor vragen over het product
Tel. +31(0)35 5242244
Fax +31(0)35 5269111
E-Mail: info@kwak.nl

Logo Ruthmann
Logo IPAF