OVER KWAK

Kwak Hoogwerkers is gevestigd op het bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen

Van hieruit worden de Verkoop- en Service activiteiten omtrent de Ruthmann hoogwerkers georganiseerd.

Onze Service medewerkers zijn door de fabrikant opgeleid en beschikken over relevante en specifieke deskundigheid. Door regelmatige bijscholing wordt het kennisniveau optimaal op peil gehouden. Wij kunnen u van dienst zijn bij u op locatie of in ons Service Station in Huizen.

Opleiding van de bedieners van de RUTHMANN hoogwerker maakt onderdeel uit van onze Service werkzaamheden. Een machine specifieke opleiding op maat of volgens IPAF, een scholing op één of meerdere hoogwerker categorieën.

Onderdeel van de Verkoop activiteiten zijn o.a. bezoeken van geïnteresseerden, het geven van een specifieke hoogwerker demonstratie op een gewenste locatie en beursdeelnames. Het doel is u als geïnteresseerde zo breed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen de eigenschappen en prestaties van de RUTHMANN hoogwerker te ervaren en vast te stellen wat de voordelen voor uw toepassingsgebied gaan zijn.

De Historie van Kwak Hoogwerkers en RUTHMANN hoogwerkers in Nederland gaat terug tot voor 1957. In eerste instantie werden de activiteiten uitgevoerd onder de vlag van de firma Elektrotechniek in Amsterdam en vanaf 1977 onder de naam H.C. Kwak B.V., naamgever de toenmalige directeur Herman Kwak, vanuit Bussum. Kwak Hoogwerkers is een zelfstandige onderneming waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan elk type en fabricaat hoogwerker. Wij zijn u graag van dienst indien u op zoek bent naar een gebruikte hoogwerker. Uiteraard informeren wij u graag indien u geïnteresseerd bent in aanschaf van een nieuwe Ruthmann hoogwerker.

Zo vindt u ons

 

Kwak Hoogwerker Centrum B.V.
Kaap Hoornstroom 8
Postbus 224
1270 AE HUIZEN

Voor vragen over het product
Tel. +31(0)35 5242244
Fax +31(0)35 5269111
E-Mail: info@kwak.nl

Logo Ruthmann
Logo IPAF